Simpsonovi: Kako su autori serije predvideli budućnost

Izvor: Danas, 19.Jul.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simpsonovi: Kako su autori serije predvideli budućnost

FOX Porodica Simpson Jedna od najpoznatijih animiranih porodica zabavlja gledaoce širom sveta više od 30 godina. Simpsonovi su postavili standarde za animirane sitkome, zbog gostovanja mnogih slavnih ličnosti i povremenim predviđanjima budućnosti. „Sedite u sobi sa deset do 20 duhovitih ljudi“, kaže pisac Al Džin za Radio 1 Njuzbit. On je sa Bartom i ostalim […] Članak Simpsonovi: Kako su autori serije predvideli budućnost se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jednosatni štrajk upozorenje sindikata Nezavisnost RTV-a u sredu

Izvor: Danas, 20.Jul.2019, 10:56

Sindikat Nezavisnost u Radio-televiziji Vojvodine (RTV) doneo je odluku da stupi u štrajk upozorenja, jer zaposlenima u odeljenju nelinearne montaže više od deset godina nisu korigovani koeficijenti, zbog čega im je onemogućeno napredovanje u struci. Članak Jednosatni štrajk upozorenje sindikata...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.