Silvester Stalone prodao psa za 50 dolara

Izvor: Kurir, 01.Feb.2013, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silvester Stalone prodao psa za 50 dolara

Poznati glumac se borio za svaki dolar na početku karijere i morao je da proda svog psa kog je kasnije otkupio za 3.000 dolara

Slavni Roki, glumac Silvester Stalone u mladosti je prodao svog psa za 50 dolara.

Kao i većina glumaca i on je imao problema sa novcem pre velikog proboja sa filmom "Roki". Morao je da proda svog psa rase Bulmastif, a po imenu Batkus. Kupio ga je mali čovek zvani Litl Džimi.

"Čim sam prodao scenario za "Rokija", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << otišao sam po psa, međutim, Litl Džimi nije hteo da čuje za to. Poređao je svoju decu ispred mene i rekao da su ga mnogo zavoleli. Ja sam rekao da ću mu dati duplo, ali on nije želeo da čuje, čak je pretio i da će da me prebije. Na kraju sam ga otkupio za 3.000 dolara, a Džimija sam pozvao da glumi u Rokiju.", rekao je Stalone.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Silvester Stalone: Prodao sam psa za 50 dolara

Izvor: NaDlanu.com, 01.Feb.2013

Poznati glumac se borio za svaki dolar na početku karijere i morao je da proda svog psa kog je kasnije otkupio za 3.000 dolara ..Slavni Roki, glumac Silvester Stalone u mladosti je prodao svog psa za 50 dolara.Kao i većina glumaca i on je imao problema sa novcem pre velikog proboja sa filmom "Roki"....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.