Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovatelju sina pravosnažno 12 godina zatvora

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu kojom je D. Ž. (41) iz Smederevske Palanke osuđen na 12 godina zatvora zbog silovanja svog maletnog deteta, u više navrata od 2010. do 2014.godine.

Tom odlukom odbijene su kao neosnovane žalbe tužioca i osuđenog i potvrđena prvostepena presuda Višeg suda u Smederevu, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda.

U presudi se navodi da je D.Ž. od polovine 2010. godine pa do 15. februara 2014. godine, "u svojoj porodicnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kuci i na više drugih lokacija, zloupotrebom položaja roditelja izvršio obljubu i sa obljubom izjednačen čin sa svojim detetom".

Mediji su preneli da je u pitanju njegov sin, koji sada ima 12 godina, i da majka nije znala da se to dešava.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silovatelju sina pravosnažno 12 godina zatvora

Izvor: Večernje novosti, 09.Nov.2015

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu kojom je D. Ž. (41) iz Smederevske Palanke osuđen na 12 godina zatvora zbog silovanja svog maloletnog deteta, u više navrata od 2010. do 2014.godine. Tom odlukom odbijene su kao neosnovane žalbe tužioca i osuđenog i potvrđena prvostepena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.