Silovateljima devojke sa posebnim potrebama po pet godina zatvora

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2017, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovateljima devojke sa posebnim potrebama po pet godina zatvora

Viši sud u Novom Pazaru proglasio je krivim i osudio na po pet godina zatvora Hasiba M. (45), Ediba M. (43), Asmira I. (20), Nuhiju B. (28) i Edisa D. (29) iz tog grada zbog silovanja S.P. (27), devojke sa posebnim potrebama, preneo je danas Radio Sto plus.

Oni su proglašeni krivim za izvršenje krivičnog dela obljuba nad nemoćnim licem, a kako se radi o prvostepenoj presudi, imaju pravo žalbe.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru Adnan Baćićanin >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rekao je da je tužilaštvo nezadovoljno izrečenom kaznom i da će se žaliti Apelacionom sudu u Kragujevcu.

O mogućnosti žalbe razmišljaju i u advokatskoj kancelariji Refije Garibović, koja je zastupala oštećenu.

Prema saznanjima radija Sto plus, silovanje se dogodilo u septembru 2016. godine, u kući čiji je vlasnik Hasib M.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petorici po pet godina za silovanje u Novom Pazaru

Izvor: Mondo, 14.Jul.2017

Viši sud u Novom Pazaru proglasio je krivim i osudio na po pet godina zatvora Hasiba M. (45), Ediba M. (43), Asmira I. (20), Nuhiju B. (28) i Edisa D. (29) iz tog grada zbog silovanja S.P. (27), devojke sa posebnim potrebama,..Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Oni su proglašeni krivim za izvršenje...

Nastavak na Mondo...

Silovali devojku sa posebnim potrebama - dobili pet godina

Izvor: B92, 14.Jul.2017

Novi Pazar -- Viši sud u Novom Pazaru proglasio je krivim i osudio na po pet godina zatvora petoricu muškaraca iz tog grada zbog silovanja devojke sa posebnim potrebama...Hasib M. (45), Edib M. (43), Asmir I. (20), Nuhiju B. (28) i Edis D. (29),proglašeni su krivim za izvršenje krivičnog dela obljuba...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.