Silovatelj iz Boleča državljanin Srpske

Izvor: Mondo, 27.Sep.2012, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovatelj iz Boleča državljanin Srpske

Beogradska policija lišila je slobode Đorđa Z. (33), državljanina Srpske, zbog sumnje da je u Boleču 22. avgusta silovao 42. godišnju ženu, saopštio je danas MUP Srbije.

Po isteku policijskog zadržavanja, osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, navodi se u saopštenju i ističe da Đorđe Z. nije imao prebivalište na teritoriji Srbije.

(Tanjug, ilustracija: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silovao ženu u Boleču

Izvor: Kurir, 27.Sep.2012

Policija sumnjiči Đorđa Z. Da je pre više od mesec dana silovao ženu u Boleču..BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je Đorđa Z. (33) osumnjičenog da je pre nešto više od mesec dana silovao jednu ženu u prigradskom naselju Boleč, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih polova. ..Prema...

Nastavak na Kurir...

MANIJAK U PRITVORU: Četiri sata tukao i silovao ženu u Boleču!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2012, 17:24

Istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu priveden Đorđe Zeljković (33) zbog sumnje da je 22. avgusta silovao i brutalno pretukao M. P. (42) u Boleču

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.