Sil otvoreno o Hajdi: Od mene je napravila boljeg čoveka

Izvor: Blic, 28.Jan.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sil otvoreno o Hajdi: Od mene je napravila boljeg čoveka

Pevač Sil koji se razvodi od supermodela Hajdi Klum gostovao je u emisiji kod Pirsa Morgana, u kojoj je govorio o svom rastanku od "najneverovatnije žene koju je ikada upoznao", ali i o mogućnostima da se pomire...

Nakon što je neimenovani izvor otkrio kako Hajdi sprema dokumenta za pokretanje brakorazvodne parnice, mediji su počeli da nagađaju da je za njihov razvod kriv Sil, i njegovi noćni izlasci.

"To nema smisla. Istina je da razlog nije samo jedna konkretna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stvar", rekao je Sil (48) koji je sa Hajdi bio više od šest godina.

"Ljudi vole senzacionalizam. To je priroda ovog posla", rekao je muzičar i dodao da i dalje nosi burmu, jer je "još uvek u braku sa neverovatnom ženom", i da je burma znak za "poštovanje, lojalnost i neverovatne uspomene".

Na pitanje voditelja Pirsa Morgana da li tom braku ima spasa, Sil je rekao da "nikada ne treba reći nikad", ali da ne želi da priča u ime svoje supruge.

"Ne mogu da govorim u njeno ime. Ali neću ni da sedim ovde i pričam kako nismo imali probleme. Imali smo ih, zašto bismo se rastajali da nemamo? Moja ljubav za nju je i dalje ista. Ona je najneverovatnija žena koju sam ikada upoznao, i verujem u to otkako sam je upoznao pre osam godina", rekao je, i dodao da ga je Hajdi učinila boljim čovekom, i da će zauvek ostati najbolji prijatelji.

Povezane vesti: Hajdi Klum još uvek nosi burmu Sil: Teško mi je zbog rastanka s Hajdi Hajdi Klum i Sil potvrdili da se razvode Šok-razvod Hajdi Klum i Sila: Suviše zaljubljeni da bi ostali zajedno Hajdi Klum i Sil se razvode

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sil: Zbog Hajdi sam postao bolji čovek

Izvor: S media, 28.Jan.2012

Pevač Sil koji se razvodi od supermodela Hajdi Klum gostovao je u emisiji kod Pirsa Morgana, u kojoj je govorio o svom rastanku od "najneverovatnije žene koju je ikada upoznao", ali i o mogućnostima da se pomire..

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.