Izvor: Piplmetar.rs, 14.Okt.2023, 11:31

Šik odevne jesenje kombinacije idealne za svaku priliku FOTO

Odevne jesenje kombinacije su raznovrsne i lake za uklapanje u omiljeni stil
Jesen je fantastična sezona za modu, jer možete eksperimentisati sa slojevima, teksturama i bogatim, toplim bojama.
Instagram

Pročitajte: Tri najlepša materijala za jesen i kako da ih nosite Kada dođe jesen, prva pomisao su nam zemljani tonovi i njih lako možete iskombinovati u svoje odevne jesenje kombinacije. Uključite tople, zemljane boje poput tamno zelene, zarđale narandže, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << senf žute i bordo crvene u svoju garderobu.
Kako dolaze hladniji dani, nanošenje slojeva je ključno. Počnite sa laganim komadima poput majice ili bluze i dodajte kardigane, blejzere, šalove i moderan kaput za toplinu i stil, a udobni, predimenzionalni džemperi dodaju toplinu i teksturu vašoj garderobi pa su savršeni za ovo godišnje doba.
Instagram

Kaputi kao ključni faktor za odevne jesenje kombinacije Ako ste u mogućnosti, investirajte u svestran, dobro uklopljen kaput koji može da dopuni različite odevne kombinacije. Odličan izbor obuće su gležnjače ili čizme do kolena koje se dobro slažu sa farmericama ili jesenjim haljinama, a kada spominjemo farmerice, tamne i crne farmerke su odličan izbor za jesen. One se uvek mogu iskombinovati sa kožnim jaknama, džemperima, kratkim kaputima,…
Šalovi ne samo da dodaju toplinu već i stil vašoj odeći. Odlučite se za velike, teksturirane ili šarene šalove, a letnje haljine prenesite u jesen dodajući  hulahopke, gležnjače i kožnu jaknu. Midi i maksi haljine su posebno popularne, a elegantan šešir, kao što je fedora ili kapa, može biti moderan i funkcionalan dodatak za jesenju sezonu.
Instagram

Kombinujte različite teksture kao što su antilop, koža, somot i vuna za bogat i vizuelno privlačan izgled.
Dodajte istaknuti nakit i tašne, a razmislite o dodavanju kaiša da stegnete struk preko slojeva kao i karirane košulje i suknje.
Veliki džemperi upareni sa uskim farmerkama ili helankama stvaraju udobnu i elegantnu siluetu, a kardigani su savršeni za nanošenje slojeva i možete ih nositi preko haljina, majica ili bluza za udoban, ali šik izgled.
Zapamtite da je ključ jesenje mode udobnost dok izražavate svoj lični stil.
AUTOR: SVET
FOTO: Instagram, Pexels




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.