Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2023, 18:41

Sijevale varnice u Parlamentu FBiH (VIDEO)

Na sjednici Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine poslanici Stranke demokratske akcije (SDA) zatražili su da se odbaci desetina amandmana HDZ-a i Osmorke, jer se u zaglavlju pozivaju na redovnu proceduru, a Zakon je razmatran u skladu sa Hitnom procedurom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Usvojen prijedlog budžeta Federacije BiH za 2023.

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jan.2023

Predstavnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine odobrio je prijedlog federalnog budžeta za 2023. godinu na sjednici u Sarajevu. Za prijedlog budžeta od 6,7 milijardi konvertibilnih maraka glasala su 82 zastupnika, dok je jedan bio suzdržan. Niko nije glasao protiv.   Da bi budžet...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.