Sigurni Viver u još tri nastavka Avatara

Izvor: Blic, 10.Jun.2014, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sigurni Viver u još tri nastavka "Avatara"

Iako je izgledalo da lik doktorke Grejs Agustin nije preživeo u prvom delu filmskog blokbastera Džejmsa Kamerona "Avatar", slavna Sigurni Viver dobila je novu ulogu u sledećim nastavcima filma. Sigurni Viver

Proslavljeni kanadski reditelj Kameron najavio je da će glumica imati vrlo "zanimljivu ulogu" u sledeća tri dela, prenosi Digital Spy.

- Sigurni i ja imamo dugu kreativnu istoriju koja datira još od 1985. godine kada smo snimali Aliens (drugi deo sage o "Tuđinu"). >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Prijatelji smo koji su uvek dobro sarađivali i oboje se radujemo novom poglavlju naše dugogodišnje saradnje - kazao je Kameron

Uz Sigurni Viver, u novim nastavcima naučnofantastičnog spektakla iz originalne postave glumiće i Sem Vortington, Stiven Lang i Zoe Saldana.

"Avatar 2" u bioskope širom sveta dolazi u decembru 2016. godine.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.