Signal na Kosmetu uz predajnik u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2010, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Signal na Kosmetu uz predajnik u Srbiji

Načelnik Kosovsko-pomoravskog okruga Dragan Nikolić izjavio je da postoji način da se Srbima iz četiri opštine obezbedi signal mobilne telefonije, tako što bi se stub za mobilnu telefoniju postavio uz administrtivnu liniju sa Kosovom i Metohijom.

Nikolić je objasnio da je procena stručnjaka da bi stub za mobilnu telefoniju trebalo postaviti tik uz administrtivnu liniju sa Kosovom i Metohijom, pored magistralnog puta Preševo - Gnjilane. Na taj način bi se signalom 064 "pokrilo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čitavo Pomoravlje, ocenio je Nikolić.

"Uputio sam dopis direktoru logistike Telekoma Dejanu Nikoliću u kome sam ga obavestio o ovome", rekao je Nikolić.

U dopisu su i svi tehnički pokazatelji za postavljenje ovakvog stuba, koji bi bio i bezbedan, jer bi bio na području centralne Srbije, dodao je on i istakao da sada sve zavisi od Telekoma Srbije.

Kosovsko pomoravlje je ostalo bez mobilnog signala prethodnih dana, a ovaj okrug pokriva četiri opštine - Vitinu, Novo Brdo, Gnjilane i Kosovsku Kamenicu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.