Si poslao čestitku Prvoj konferenciji o razmeni inovacija za zanatlije

Izvor: Beta, 28.Apr.2022, 09:23

Si poslao čestitku Prvoj konferenciji o razmeni inovacija za zanatlije

Kineski predsednik Si Đinping uputio je pismo-čestitku Prvoj konferenciji o razmeni inovacija za zanatlije i pozvao da se doprinese mudrost visokokvalitetnom razvoju i primeni strategije za izgradnju jake zemlje u proizvodnji, prenela je Kineska medijska grupa (CMG).Uoči Međunarodnog praznika rada, 1. maja, Si koji je takođe generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK) i predsednik Centralne vojne komisije, uputio je pozdrave i najbolje želje svim kvalifikovanim i uzornim radnicima i drugim radnim ljudima širom Kine.Ističući da su kvalifikovani radnici glavne snage koje podržavaju kineski proizvodni sektor i inovacije u zemlji, Si je u pismu pozvao radničku klasu i druge radne ljude u Kini da prenesu duh uzornih radnika, napornog rada i zanatstva i da se prilagode zahtevima trenutne globalne revolucije u nauci i tehnologiji i industrijske transformacije.Si je takođe pozvao partijske komitete i vlade na svim nivoima da prodube reformu za obuku industrijskih radnika i u potpunosti iskoriste ulogu kvalifikovanih radnika, kako bi njihova kreativnost i stručnost u potpunosti bile oslobođene, piše CMG.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Si poslao čestitku Prvoj konferenciji o razmeni inovacija za zanatlije

Izvor: Kurir, 28.Apr.2022

Kineski predsednik Si Đinping uputio je pismo-čestitku Prvoj konferenciji o razmeni inovacija za zanatlije nacije, koja je otvorena u Pekingu u sredu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.