Si Đinping čestitao Vučiću rođendan

Izvor: RTS, 03.Mar.2018, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Si Đinping čestitao Vučiću rođendan

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping uputio je rođendansku čestitku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.
"Poštovani predsedniče, povodom Vašeg rođendana, dozvolite da Vam uputim srdačnu čestitku sa najlepšim željama.

Odnosi između Kine i Srbije se dinamično razvijaju, čvrsto je uzajamno političko poverenje između naše dve zemlje, ostvareni su bogati rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << praktične saradnje u svim segmentima, a veliki projekti u oblasti infrastrukture i industrije odlično napreduju", navedeno je u čestitki.
Ovakva saradnja je, dodaje se, ostvarila vidljivu korist za naša dva naroda.
"Polazeći od nove tačke, smatram da postoji veliki prostor za dalji razvoj prijateljstva i saradnje između Kine i Srbije", istakao je Si u rođendanskoj čestitki predsedniku.
"Pridajem veliku pažnju razvoju kinesko-srpskih odnosa i spreman sam, zajedno sa Vama, da unapredimo sveobuhvatno strateško partnerstvo Kine i Srbije na viši nivo, u cilju stvaranja dobrobiti dve zemlje i dva naroda", zaključuje se u čestitki, saopštila je predsednikova Služba za saradnju sa medijima.
Predsednik Vučić je rođen 5. marta 1970. godine u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić čestitao Radevu i Borisovu nacionalni praznik Bugarske

Izvor: RTS, 03.Mar.2018

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Republike Bugarske Rumenu Radevu nacionalni praznik te zemlje - Dan oslobođenja od osmanske vladavine. . Predsednik Vučić je, u čestitki, poželeo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.