Sezonski poslovi za 15.000 radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2011, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sezonski poslovi za 15.000 radnika

PODGORICA -

Poslodavci u Crnoj Gori ponudiće tokom naredne turističke sezone posao za oko 15.000 radnika, najavljeno je iz crnogorske Unije poslodavaca.

Prema ocenama Unije, za posao će moći da konkurišu i stranci, pošto nema dovoljno domaće radne snage.

Sindikat Crne Gore smatra da nema deficita domaćih radnika, već da se poslodavcima više isplati da zaposle strance, jer ih i slabije plaćaju.

Prema nekim tvrdnjama, u Crnoj Gori se kao sezonci zapošljavaju i radnici iz Kine i Velike Britanije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslodavci tokom sezone nude posao za 15.000 radnika

Izvor: Capital.ba, 11.Jun.2011

PODGORICA, Poslodavci u Crnoj Gori ponudiće tokom naredne turističke sezone posao za oko 15.000 radnika, najavljeno je iz crnogorske Unije poslodavaca. Prema ocjenama Unije, za posao će moći da konkurišu i stranci, pošto nema dovoljno domaće radne snage. Sindikat Crne Gore smatra da nema deficita...

Nastavak na Capital.ba...

Crna Gora: Posao za 15.000 sezonaca

Izvor: EMportal, 11.Jun.2011

Poslodavci u Crnoj Gori ponudiće tokom turističke sezone posao za oko 15.000 radnika, najavljeno iz crnogorske Unije poslodavaca.

Nastavak na EMportal...

Za sezonske poslove u Crnoj Gori do 1.500 evra

Izvor: Blic, 12.Jun.2011, 01:15

Poslodavci u Crnoj Gori ponudiće tokom ove turističke sezone posao za oko 15.000 radnika, pa će ljudi iz Srbije koji tradicionalno svake godine rade na primorju moći da zarade od 300 do 1.500 evra...Kako u ovoj zemlji nema dovoljno domaće radne snage, za poslove će moći da konkurišu i stranci,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.