Severna Koreja: Nova raketa i pretnja ratom

Izvor: Mondo, 27.Maj.2009, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severna Koreja: Nova raketa i pretnja ratom

Severna Koreja lansirala je noćas još jednu raketu kratkog dometa i zapretila da će napasti Južnu Koreju ukoliko se Seul priključi američkoj inicijativi za presretanje brodova za koje se sumnja da prevoze opremu za proizvodnju oružja za masovno uništavanje.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severna Koreja zapretila Južnoj Koreji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2009

Severna Koreja upozorila je danas Južnu Koreju da je njeno pristupanje programu borbe protiv širenja oružja za masovno uništavanje jednako proglašenju rata i da je spremna da na to odgovori vojnim putem. Seul koji je do sada imao status posmatrača u ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Pjongjang preti vojnim odgovorom

Izvor: B92, 27.Maj.2009

Seul, Moskva, Vašington -- Severna Koreja upozorila je Južnu da je njeno pristupanje programu borbe protiv širenja oružja za masovno uništavanje jednako proglašenju rata...Iz Pjongjanga navode da su na ovakav potez Seula spremni da odgovore vojnim putem. Seul, koji je do sada imao status posmatrača...

Nastavak na B92...

Pjongjang preti Seulu vojnom intervencijom

Izvor: Danas, 27.Maj.2009

Severna Koreja upozorila je juče Južnu Koreju da je njeno pristupanje programu borbe protiv širenja oružja za masovno uništenje ekvivalent proglašenju rata i da je spremna da na to odgovori vojnim putem. Seul, koji je do sada imao status posmatrača u programu u kojem se presreću brodovi za koje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.