Seve na operaciji

Izvor: Blic, 08.Feb.2014, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seve na operaciji

Pevačica će jedno vreme pauzirati s nastupima jer planira da operiše ligamente noge. Povredila se još 2010, na turneji. Pevačicu očekuje i nastavak suđenja s Milanom Popovićem za starateljstvo nad Aleksandrom. Održana su tri ročišta, a sredinom februara se očekuje četvrto.

Severina ovu povredu noge vuče već nekoliko godina, ali zbog brojnih poslovnih i privatnih obaveza nije stigla da se pozabavi njome. Međutim, posle četiri godine, pevačica će ipak morati da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ode pod nož, saznaje „Blic“. Kako kaže izvor blizak pevačici, ona je već dva puta povređivala istu nogu i sada više nema odlaganja.

- Severina će operisati prednje ligamente jer ta povreda datira odranije. Poslednji put je povredila tu nogu kada je 2010. godine pala na koleno tokom koncerta, a nekoliko godina pre toga ju je i lomila. Tada je vozila rolere - kaže naš izvor.

U želji da proverimo ovu informaciju pozvali smo Severininog menadžera Tomicu Petrovića, koji nije odgovarao ni na pozive ni na poruke. Ipak, potvrda je stigla s druge strane, od menadžera koji sa Severinom sarađuje u Srbiji - Rake Marića.

- Istina je da Severina planira da operiše prednje ligamente noge. Već neko vreme razmišlja o tome, a svesna je da će bar dva meseca morati da pauzira s koncertima. Doduše, ona je započela rad na novom albumu, koji neće trpeti zbog toga - kaže Marić za „Blic“.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seve na operaciji

Izvor: Dzungla.org, 08.Feb.2014

Pevačica će jedno vreme pauzirati s nastupima jer planira da operiše ligamente noge. Povredila se još 2010, na turneji.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.