Izvor: Piplmetar.rs, 27.Okt.2023, 05:31

Sestre Rodić ponovo na okupu: Nataša, Bogdana i Bojana pokazale kako se provode

Sada su iskoristile slobodne sate i otišle na kafu samo njih tri, a sve to je jedna su snimale za Instagram

Foto: Instagram/miss.rodic


Zbog privatnih i poslovnih obaveza, sestre Rodić Nataša, Bogdana Ražnatović i Bojana Šijan nemaju često vremena da se vide nasamo i da budu zajedno na okupu. 
Sada su iskoristile slobodne sate i otišle na kafu samo njih tri, a sve to je jedna su snimale za Instagram.
Nataša je snimila >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << najpre Bogdanu koja je mahnula u kameru, a potom i Bojanu koja ju je poljubila i pokazale su kako se dobro zabavljaju.
Inače, Bojana i Bogdana su nedavno postale majke po drugi put, dok Nataša ima puno obaveza oko restorana koji je otvorila.
Kako sestre izgledaju, pogledajte u galeriji ispod.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) "TO JE SESTRINSKA LJUBAV" Bogdana, Bojana i Nataša pokazale kako se provode i jednom potezom ODUŠEVILE

Izvor: Blic, 27.Okt.2023

Sestre Rodić postale su poznate nakon što se najmlađa od njih Bogdana Rodić udala za Veljka Ražnatovića, a onda se i njena sestra Bojana udala za Mirka Šijana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.