Šestoro povređenih u saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva

Izvor: Blic, 08.Jan.2013, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestoro povređenih u saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva

Šest osoba povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se oko 19 sati dogodila na obilaznici kod manastira Žiča, izmedju Kraljeva i Mataruške Banje, a svi su van životne opasnosti, saopštila je kraljevačka policija.

Nesreća se dogodila kada su se sudarili "jugo 55" kojim je upravljao Bojan Đ. (35), iz Žiče, koji se kretao iz pravca Mataruške Banje i "reno klio" kojim je upravljao Boban V. (36), iz Kraljeva, koji se kretao iz pravca Kraljeva.

U automobilu "jugo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bili su i supruga Bojana Đ. Violeta (38) i njihova trogodišnja ćerka i tromesečni sin.

U automobilu "reno klio" saputnice su bile tri devojke, Dragana Đ. Milena J. i Ivana J.

Uviđaj je obavio istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu.

Povezane vesti: U sudaru tramvaja i džipa u Beogradu lakše povređena devojka Umrla žena povređena u udesu kod Kraljeva, vozač uhapšen U udesu kod Leskovca poginuo vozač, povređena devojčica U udesu u Kolumbiji poginulo 27 ljudi Poginuo muškarac u udesu u Bijeljini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća kod Kraljeva

Izvor: RTS, 08.Jan.2013

Šest osoba povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na obilaznici kod manastira Žiča. Svi povređeni su van životne opasnosti. ..U saobraćajnoj nesreći koja se oko 19 sati dogodila na obilaznici kod manastira Žiča, između Kraljeva i Mataruške Banje povređeno je šest osoba. Svi...

Nastavak na RTS...

Šestoro povređenih u saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva

Izvor: Press, 08.Jan.2013

Šest osoba povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se oko 19 sati dogodila na obilaznici kod manastira Žiča, između Kraljeva i Mataruške Banje, a svi su van životne opasnosti, saopštila je kraljevačka policija.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.