Šestoro mrtvih u pucnjavi u Nemačkoj

Izvor: Beta, 24.Jan.2020, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestoro mrtvih u pucnjavi u Nemačkoj

Šest osoba je ubijeno i dvoje je teško ranjeno u pucnjavi koja se dogodila danas na sverozapadu Nemačke, saopštila je policija u Alenu potvrdjujući prethodne izveštaje medija.Pucnjava se dogodila oko podneva u mestu Rot am Ze, koje se nalazi oko 170 kilometara severozapadno od Minhena.Napadač je priveden navela je policija dodajući da izgleda da su žrtve iz iste porodice kao i osumnjičeni.Portparol policije Holger Binert rekao je ranije za nemačku televiziju N-tv da je uhapšen osumnjičeni, nemački državljanin i da prema prvim informacijama izleda da su se poznavali on i jedna ili više žrtava, prenosi AP. Neke od žrtava pripadale su istoj porodici, dodao je on. "U svakom slučaju nemamo informacije o daljim osumnjičenim", rekao je on.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šestoro mrtvih u pucnjavi u Nemačkoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jan.2020

U pucnjavi koja se dogodila danas u mestu Rot am Ze na severozapadu Nemačke šest ljudi je ubijeno, a nekoliko je ranjeno, javila je danas nemačka agencija dpa...Policija u Alenu je prethodno javila u Tviter poruci da se dogodila pucnjava i da verovatno ima više mrtvih i povređenih, ali nije potvrdila...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.