Šesti film o Terminatoru stiže u bioskope početkom novembra (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesti film o Terminatoru stiže u bioskope početkom novembra (VIDEO)

Šesti film iz kiborg franšize "Terminator" u američke bioskope stiže 1. novembra, a uz Arnolda Švarcenegera, koji će ponovo ispuniti obećanje dato 1984. godine rečenicom "I'll be back" (Vratiću se), na velika platna vraća se i Sara Konor koju glumi Linda Hamilton.

Švarceneger se vraća u šestom filmu franšize o Terminatoru, koja ga je proslavila, a "Terminator: Dark Fate" direktni je nastavak filma "Terminator 2: Judgement Day" i radnjom potpuno ignoriše komercijalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << neuspele nastavke 3, 4 i 5.

Šesti film - "Terminator: Dark Fate" producirali su Džejms Kameron i Dejvid Elison, reditelj filma je Tim Miler kojeg pamtimo po filmu "Deadpool", dok scenario potpisuje Dejvid Gojer.

Dani Ramos koju igra Natalija Rejes živi sasvim običnim životom u Meksiko Sitiju s ocem i bratom. Smrtonosni novi Terminator Rev-9, u tumačenju Gabrijela Lune, putuje natrag kroz vreme kako bi je progonio i na kraju ubio.

Njeno preživljavanje zavisi od toga hoće li se udružiti s dva ratnika: Grejs i super vojnikom iz budućnosti Sarom Konor. Kako Rev-9 uništava sve i svakoga na svom putu smrti, trojka će na kraju biti suočena sa T-800 iz prošlosti, kojeg glumi Švarceneger, a koji ce biti njihova poslednja nada, prenosi portal Klix.ba.

Prošlo je 35 godina od prikazivanja prvog "Terminatora", a u novom nastavku gledamo legende koje su ga učinile kultnim. Lik Linde Hamilton okosnica je svih promotivnih aktivnosti vezanih za novi nastavak franšize i producenti ozbiljno računaju na Saru, s obzirom na to da se nije pojavljivala u pomenutim, neuspešnim nastavcima: "Terminator 3: Rise of the Machines" (2003), "Terminator Salvation" (2009) i "Terminator Genisys" (2015).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIDEO: Šesti film o Terminatoru u bioskopima početkom novembra

Izvor: Radio 021, 27.Okt.2019, 16:19

Šesti film iz franšize "Terminator" u američke bioskope stiže 1. novembra, a uz Arnolda Švarcenegera, koji će ponovo ispuniti obećanje dato 1984. godine rečenicom "I'll be back" (Vratiću se), na velika platna vraća se i Sara Konor koju glumi Linda Hamilton...Švarceneger se vraća u šestom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.