Šest osoba stradalo u nesreći u Dansko j gde je teretni voz udario u putnički

Izvor: Beta, 02.Jan.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest osoba stradalo u nesreći u Dansko j gde je teretni voz udario u putnički

Do železničke nesreće u kojoj je danas u Danskoj poginulo šestoro ljudi, a 16 povredjeno došlo je izgleda kada je putnički voz udario u teret koji je pao sa teretnog voza iz suprotnog pravca, saopštile su vlasti.To je najgora železničkih nesreća u Danskoj u poslednjih više od 30 godina.Mediji su prethodno javili da je zbog jakog vetra deo sa kompozicije teretnog voza odleteo i udario u putnički voz koji je nailazio iz suprotnog pravca.Policija nije komentarisala navode medija i saopštila je da je istraga o uzroku nesreće u toku.Nesreća se dogodila na mostu izmedju centralnih ostrva Seland i Fin. Putnički voz saobraćao je iz Odense, grada u centralnoj Danskoj, prema Kopenhagenu, a nesreća se dogodila oko osam ujutro.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Broj žrtava železničke nesreće u Danskoj porastao na osam

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jan.2019, 13:32

Broj žrtava najsmrtonosnije železničke nesreće u Danskoj u poslednjih 30 godina porastao je na osam, pošto su iz olupina vozna izvučena još dva tela, saopštila je danas policija...U jučerašnjoj nesreći su poginule tri žene i pet muškaraca, dok je 16 osoba povređeno...Do sada su identifikovane...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.