Šešir za zavisnike od selfija

Izvor: Radio 021, 16.Sep.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešir za zavisnike od selfija

Selfi ludilo dobilo je novo, blještavo ružičasto "oružje".

"Acer" je u saradnji s dizajnerom Kristijanom Kauanom-Sanluizom na londonskoj Nedelji mode predstavio selfi-šešir, koji izgleda poput ogromnog sombrera.

Ružičasti šešir dolazi s tabletom (u ovom slučaju Iconia A1-840) koji se može spustiti čim vidite savršenu priliku za autoportret. Kako bi snimili bolju fotografiju, treba samo da zarotirate šešir u jednu stranu.

Međutim, ne treba se prerano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << veseliti jer ovaj šešir neće biti tako lako nabaviti. Šešir neće ići u slobodnu prodaju, a oni koji ga žele u svojoj kolekciji moraće se obratiti direktno dizajneru.

"Acer" i Kauan su napravili i 10 limitiranih maski za telefon istog blještavog dizajna.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.