Šešelj progovorio o stanju MLADIĆA I KARADŽIĆA - otkrio do sada NEPOZNATE DETALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj progovorio o stanju MLADIĆA I KARADŽIĆA - otkrio do sada NEPOZNATE DETALJE

Šešelj kaže da generalno u Hagu niko ne ostaje zdrav posle nekoliko godina

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj raspolaže određenim informacijama, koje je otkrio medijima.

- Ratko Mladić je teško bolestan, a i Karadžiću je zdravlje dosta poremećeno. Mislim da ima ozbiljnih zdravstvenih problema, ali ne znam konkretno njegovu dijagnozu - rekao je Šešelj.

, ali njegovo zdravlje je srećom nenarušeno.

Lider radikala ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je i dalje u punoj snazi, mozak mu radi "ko švajcarski sat", a razlog tome je zdrav način života kakvog se godinama pridržava.

- Ne pijem, ne pušim, jedem mnogo voća i povrća. Problem sa ljudima koji su štrajkovali glađu jeste što se oni instiktivno posle toga ugoje, a ja sam imao tri ozbiljna štrajka glađu u životu. Onda organizam na minimum svodi potrošnju kalorija, a stalno teži da pravi zalihe. Međutim, meni je zdravlje odlično, a boljku koju su mi našli u Hagu sam savladao - rekao je Šešelj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.