SRS: Subvencije strancima preusmeriti na domaću privredu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 13:24

SRS: Subvencije strancima preusmeriti na domaću privredu

Srpska radikalna stranka se zalaže za povećanje domaće proizvodnje i poboljšanje položaja srpskih privrednika u odnosu na strane investitore.

"Više od 750 miliona evra svake godine građani Srbije daju za subvencije stranim investitorima koji posluju u Srbiji – i besplatno zemljište i besplatne dozvole po ubrzanoj proceduri", rekao je Aleksandar Šešelj, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke i naglasio:

"Domaći privrednici često na to sve nemaju pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i na taj način su diskriminisani. Da bismo osigurali održivi ekonomski razvoj Srbije moramo se osloniti na domaću proizvodnju, na srpske privrednike, na one kojima je matična zemlja na srcu, a ne na one koji dolaze ovde samo da bi izneli profit".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šešelj (SRS): Potrebno povećanje domaće proizvodnje i poboljšanje položaja domaćih privrednika

Izvor: Danas, 25.Maj.2020

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj izjavio je danas da se ta stranka zalaže za povećanje domaće proizvodnje i poboljšanje položaja srpskih privrednika u odnosu na strane investitore.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.