Šeron u elitnom turskom hotelu

Izvor: Blic, 09.Jun.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeron u elitnom turskom hotelu

Holivudska glumica Šeron Stoun prošle nedelje je za honorar od 1,5 miliona dolara svečano otvorila luksuzni hotel „Mardan Palace” u Antaliji, čija je izgradnja koštala neverovatnih 1,4 milijarde dolara.

Osim Šeron Stoun, milionske honorare za pojavljivanje na ceremoniji otvaranja dobili su i Maraja Keri, Ričard Gir, Tom Džons, Monika Beluči, Sil i Paris Hilton. Inače, trenutno najluksuzniji hotel u Evropi izgradio je ruski biznismen Telman Ismailov, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poreklom iz Azerbejdžana, kome sigurno nije bilo prijatno kada se Šeron Stoun tokom svog govora zbunila izgovarajući reč Azerbejdžan, a zatim se okupljenim zvanicama obratila nesuvislim rečima: „Azerbejdžan? Šta je to? Ja to ne mogu da izgovorim! Čaka Kan, Čaka Kan.”

Inače, hotel „Mardan Palace”, koji se nalazi 15 kilometara od aerodroma u Antaliji, ima 560 soba, najveći bazen na Mediteranu, 17 barova, 10 restorana, ogromni spa-centar...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.