Šeron Stoun progone obožavaoci

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeron Stoun progone "obožavaoci"

Tek što je dobila zabranu prilaska za jednog progonitelja, pojavio se novi, piše američka štampa.

Neimenovani muškarac star pedesetak godina uhapšen je ispred kuće glumice u Los Anđelesu. Uplašena posluga zvala je policiju i prijavila da nepoznati muškarac lupa na vrata, viče kako je ubio Osamu bin Ladena i tvrdi da ima dete sa Šeron.

Glumica se u tom trenutku nalazila u Njujorku gde snima novi film, a policija je odmah uhapsila progonitelja i sprovela ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pod stručni nadzor psihijatara.

Stounova se nedavno izborila sa prethodnim progoniteljem Bredijem Gudenom, kojem je sud u Los Anđelesu zabranio da priđe glumici ili njenoj porodici na manje od 50 metara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.