Šeron Stoun  mora da plati 232.000 dolara baštenskom radniku

Izvor: Blic, 14.Jul.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeron Stoun mora da plati 232.000 dolara baštenskom radniku

Američka glumica Šeroun Stoun moraće da plati 232.000 dolara odštete baštenskom radniku, koji je povredio koleno nakon što se okliznuo i pao u dvorištu njene kuće, prenosi agencija AFP.

Piter Kraus, koji je u avgustu 2006. povredio koleno postavljajući zvučni sistem u dvorištu holivudske zvezde, tužio je svoju bivšu poslodavku, tražeći 1,5 miliona dolara odštete za pretrpljenu bol i gubitak zarade.

U tužbi, koju je podneo 2008, Kraus je naveo da se okliznuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o blato, a kada je pokušao da se uhvati za ogradu ona je popustila, te je pao u susedno dvorište, četiri metara niže niz padinu.

Sud u Los Anđelesu je proglasio glumicu krivom za nemar, jer ograda nije bila propisno pričvršćena i naredio joj da plati Krausu 232.000 dolara na ime odštete.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šeron Stoun izgubila spor sa baštovanom

Izvor: CrveniTepih.com, 14.Jul.2011

Američka glumica Šeroun Stoun moraće da plati 232.000 dolara odštete baštenskom radniku, koji je povredio koleno nakon što se okliznuo i pao u dvorištu njene kuće, prenosi agencija AFP. Piter Kraus, koji je u avgustu 2006. povredio koleno postavljajući zvučni sistem u dvorištu holivudske zvezde,...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.