Šeril se vratila Ešliju Kolu

Izvor: Blic, 19.Jun.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeril se vratila Ešliju Kolu

Pevačica Šeril Kol iznenadila je sve kada je prvo provela jednu noć u kući bivšeg supruga, fudbalera Ešlija Kola, a zatim rešila i da se ponovo preseli u zajednički dom.

Samo godinu dana nakon razvoda, do koga je došlo jer ju je fudbaler varao sa nekoliko različitih devojaka, pevačica je shvatila da ipak i dalje voli bivšeg supruga.

"Pričali su o tome koliko je ta jedna zajednička noć bila posebna. Prisetili su se starih vremena dok su igrali biljar, pušili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << cigarete i popili nekoliko pića”, izjavio je izvor blizak ovom paru.

Šeril i Ešli Kol bili su u braku od 2006. godine, a poznato je da je Šeril nekoliko puta pre nego što je zatražila razvod, opraštala prevare svog supruga, čija je fudbalska karijera bila ozbiljno uzdrmana zbog raznih seks skandala.

Inače, Šeril je ovih dana izjavila da se na neko vreme povlači iz šoubiznisa, što je usledilo nakon izbacivanja iz američke verzije "X Faktora", te razlaza sa britanskim producentima iste emisije.

Povezane vesti: Šeril se tajno viđa s Ešlijem Kolom

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.