Šeril Kol dobila pitu u lice!

Izvor: Blic, 13.Nov.2010, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeril Kol dobila pitu u lice!

Šeril Kol, pevačica i sudija u britanskom šouu "X faktor", dobila je pitu u lice u dobrotvorne svrhe, tokom dodele nagrada "Ponos Britanije" (Pride of Britain), piše "Telegraf".

Kolovoj je pitu u lice bacio dečak Kameron Smol, koji je osvojio nagradu Mladog sakupljača fonda godine, nakon što je prikupio više od 95.000 funti za dečju bolnicu "Rojal Mančester".

Obavezujući se da će dobiti pitu u lice, Šeril je pomogla da se sakupi 15.000 funti.

Bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << takmičar šoua "Popstars" ponudio je 5.000 funti, dok je sudija "X faktora" Sajmon Kouvel kasnije dodao još 10.000, kako bi video kako njegovu koleginicu Šeril gađaju pitom u dobrotvorne svrhe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šeril Kol dobila pitu u lice u dobrotvorne svrhe!

Izvor: Tracara.com, 14.Nov.2010, 20:41

Kada neko želi iskreno da pomogne drugima, pristane na sve, pa čak i da ga gađaju pitom u lice! :) Šeril Kol, pevačica i sudija u britanskom šouu X factor, dobila je pitu u lice u dobrotvorne svrhe, tokom dodele nagrada Pride of Britain. Pitu u lice bacio joj je dečak koji je prikupio više [..]

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.