Serija A: Napoli torpedovao Veronu, Inter slavio bez Vidića i Kuzmanovića

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2014, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Napoli torpedovao Veronu, Inter slavio bez Vidića i Kuzmanovića

Fudbaleri Napolija pobedili su Veronu sa 6:2 u 8. kolu Serije A, a pobede su upisali i Inter i Lacio.

Piramida radosti fudbalera Napolija posle kanonade Verone

 

Verona je na današnjem meču prva došla do gola i to već u prvomminutu meča, a strelac je bio Emil Halfredson koji je savladao golmana Napolija šutem sa 17 metara.

 

Napoli je preko Mareka Hamšika došao do izjednačenja u 44. minutu, a isti igrač je preokrenuo rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << novim golom u 58. minutu. Nikolas Lopes je izjednačio na 2:2 u 66. minutu, ali je samo dva minuta kasnije Napoli ponovo poveo, a strelac je bio Gonzalo Iguain. Prednost Napolija povećao je Hose Kaljehon u 76. minutu, osam minuta kasnije je bilo 5:1 posle novog gola Iguaina, a isti igrač postavio je konačan rezultat golom iz penala u 90. minutu.

 

 

Napoli je posle osam odigranih kola sedmi na tabeli sa 14 bodova, dok je Verona na 10. mestu sa tri boda manje.

 

Inter je sa 1:0 pobedio Ćezenu u gostima, a strelac jedinog gola bio je Mauro Ikardi u 32. minutu iz jedanaesterca. Srpski internacionalci Nemanja Vidić i Zdravko Kuzmanović čitav meč presedeli su na klupi.

 

 

Fudbaleri Lacija su na svom terenu bili bolji od Torina sa 2:1. Golove za Lacio postigli su Lukas Bilja i Miroslav Klose, dok je jedini strelac za Torino bio Farnerud. Napadač reprezentacije Srbije Filip Đorđević odigrao je svih 90 minuta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Serija A: Napoli torpedovao Veronu, Inter slavio bez Vidića i Kuzmanovića, Juve bez greške

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2014

Fudbaleri Napolija pobedili su Veronu sa 6:2 u 8. kolu Serije A, a pobede su upisali i Inter, Lacio i Juventus. Milan i Fiorentina remizirali u poslednjem meču dana. ..Piramida radosti fudbalera Napolija posle kanonade Verone.. ..Verona je na današnjem meču prva došla do gola i to već u prvom minutu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.