Sergej u VB: Ne šaljite SMS za VB već za Tijanino srce!

Izvor: Kurir, 01.Apr.2013, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej u VB: Ne šaljite SMS za VB već za Tijanino srce!

Zamolio bih sve gledaoce što glasaju da ispadne ovaj ili onaj iz kuće VB odvoje pare za Tijaninu operaciju,

Glumac Sergej Trifunović iskoristio je gostovanje u magazinu VIP Veliki brat i pozvao gledaoce da pomognu maloj Tijani Ognjanović, kojoj je hitno potrebna transplatacija srca.

Naime, Sergeja je ušao u studio magazina VIP Velikog brata" i zatražio da se gledaoci odazovu i umesto da glasaju ko će da ostane u kući Velikog brata, da odvoje novac za malu Tijanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
"Ja ću samo kratko i idem. Nedavno je u Srbiji umrla devojka koja nije imala novca za operaciju, ali i dalje možemo pomoći maloj Tijani. Zamolio bih sve gledaoce što glasaju da ispadne ovaj ili onaj iz kuće VB, odvoje pare za Tijaninu operaciju", rekao je Sergej.

Trifunović je pokazao i transparent na kome piše "Za Tijanu" i broj žiro računa za donaciju.

Sergej je nedavno i na svom Fejsbuk profilu pozvao sve svoje prijatelje da pomognu ovoj devojčici.

Tijana Ognjanović je osmogodišnja devojčica kojoj je hitno potrebna transplatacija srca. Transplatacija srca bi trebalo da se obavi u Hjustonu, a za to je po proceni bolnice potrebno 1.015.000 dolara.

Tijanini školski drugari, roditelji, prijatelji škole i porodice Ognjanović, uz pomoć javnih ličnosti (Sergej Ćetković, Aleksandra Radović, Frajle, KK Crvena zvezda), Opštine Rakovica i dobrih ljudi, voljnih da pomognu , sakupili su do sada 300.000 evra.

Međutim, devojčici je stanje sve lošije, preti otkazivanje i drugih organa, tako da joj je pomoć svih nas hitno potrebna.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sergej u VB: Ne šaljite SMS za VB već za Tijanino srce!

Izvor: Dzungla.org, 01.Apr.2013

Zamolio bih sve gledaoce što glasaju da ispadne ovaj ili onaj iz kuće VB odvoje pare za Tijaninu operaciju,. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.