Sergej: Novi album izlazi u maju

Izvor: Blic, 01.Apr.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej: Novi album izlazi u maju

Popularni crnogorski muzičar Sergej Ćetković ovih dana ima pune ruke posla. On već desetak dana u „Pinkovom” studiju u Beogradu vredno priprema novi album „Dva minuta” koji bi trebalo da ugleda svetlost dana polovinom maja, a Sergej početkom jeseni planira i koncertnu turneju.

Sergej objašnjava kako izgledaju pripreme za album, i ističe ko će sve biti zadužen za note koje, u njegovom slučaju, neretko diraju u dušu.

- I na ovom albumu nastavio sam saradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Vladanom Popovićem i Markom Milatovićem kao aranžerima i muzičkim producentima. Ljubitelji moje muzike će imati prilike da uživaju u jednoj lepoj pesmi Dušana Alagića koji je potpisao pesmu „Kad bi htjela ti” na mom prošlom albumu, kao i u aranžmanima Nikše Bratoša sa kojim po prvi put sarađujem - navodi Sergej koji je pre nekoliko meseci objavio pesmu „Dva minuta” koja je i naslovna numera albuma, i kaže da je ona različita od svega što su radili, te da sa novim albumom možemo da očekujemo i malo drugačijeg, zrelijeg Sergeja.

- Uprkos činjenici da je moja publika očekivala baladu kao najavu nove muzičke priče, pesma „Dva minuta” i spot koji smo uradili u Londonu polako ali sigurno osvajaju srca publike. Drago mi je da ljudi prepoznaju moj trud i da se moje muzičko sazrevanje primećuje svakim novim CD-om. I dalje gajimo prepoznatljiv pop zvuk, ali u malo drugačijim aranžmanima i ozbiljnijom produkcijom - priča Sergej i ističe da su se i na ovom petom studijskom albumu bavili živom svirkom, pa je na tome radilo preko pedeset muzičara. Na novom albumu koji izlazi u maju naći će se deset pesama, a Sergej početkom oktobra ove godine planira i veliku koncertnu turneju.

On je, inače, prošle nedelje obnovio ugovor sa izdavačkom kućom „City Records” koja će album izdati u svim državama bivše Jugoslavije izuzev Hrvatske, dok će za to područje biti zadužena kuća „Hit Records”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.