Serena Vilijams gazi sve redom!

Izvor: Kurir, 05.Sep.2013, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams gazi sve redom!

Koliko je Serena bila dominantna pokazuje da je Navarovoj prepustila samo 18 poena

Njoj niko ništa ne može!

Američka teniserka Serena Vilijams gazi sve redom na US Openu. Poslednja u nizu koju je zbrisala sa terena bila je Špankinja Karla Suarez Navaro. Nju je Amerikanka počistila s terena sa rezultatom 2:0 (6:0, 6:0).

Koliko je Serena Vilijams bila dominantna pokazuje da je Navarovoj prepustila samo 18 poena. Interesantno je da je prvi set >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trajao samo 19 minuta, dok je u drugom Špankinja pružila malo jači otpor, ali ni tada nije osvojila nijedan gem, što dovoljno pokazuje koliko je prva igračica sveta bila dominantna.

Amerikanka će se u polufinalu sastati s Kineskinjom Li Na, koja je savladala Ruskinju Jakatarinu Makarovu u daleko neizvesnijem meču sa 2:1.

Serena tako juri da osvoji 17. grend slem trofej i peti na US Openu. Kako sada stvari stoje, na tom putu nema nikoga ko može da je zaustavi.

(M. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.