Serena Vilijams cerki dala ime svog verenika

Izvor: medio.rs, 13.Sep.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams cerki dala ime svog verenika

Roditelji sveta, možete da odustanete od trke za najčudnije ime deteta. Serena Vilijams upravo je pobedila za sva vremena.

Jedna od najboljih teniserki u istoriji porodila se 1. septembra, a danas je prvi put objavila fotografiju ćerkice, sa imenom koje su ona i njen verenik Aleksis Ohanijan izabrali. I stvarno nećete verovati.

Dobro, možda mi Srbi ne možemo da razumemo američke tradicije iako smo napredni nebeski narod, ali ovo je stvarno čudno - ćerka Serene >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Vilijams zove se isto kao njen dragi - Aleksis.

"Upoznajte Aleksis Olimpiju Ohanija Junior. Možete pogledati njeno fantastično putovanje putem linka u mom opisu ili na Instagram story-ju", rekla je teniserka svojim pratiocima pored slike na kojoj zaljubljeno drži bebu.

OK, Serena, stvarno mi je drago zbog vas i želim vam da devojčica živi dugo dugo u zdravlju i veselju, ali ne smem ni da zamislim šta će se desiti ako u zanosu izgovoriš Aleksisovo ime u toku seksa, a mala je u susednoj prostoriji.

#samokažem

Izvor: Noizz.rs

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.