Izvor: Beta Video, 10.Apr.2020, 11:09

Šeranić: U Republici Srpskoj od 425 poslednjetestiranih pozitivno 16 osoba

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić jutros na pres-konferenciji u Banjoj Luci izjavio je da je u Institutu za javno zdravstvo i Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (RS) u protekla 24 sata testirano ukupno 425 uzoraka, a pozitivnost na novi virus korona je utvrđen kod još 16 osoba. (CH1) Beta/viphd.ba #COVID-19

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šeranić: Još jedna osoba preminula - ukupno 14, trenutan broj zaraženih u Republici Srpskoj je 381

Izvor: Beta Video, 10.Apr.2020

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić jutros na pres-konferenciji u Banjoj Luci izjavio je da je nakon poslednjeg testiranja broj zaraženih sada 381, a da je nažalost preminula i gospođa starije životne dobi, inače kardiološki pacijent. (CH2) Beta/viphd.ba #COVID-19

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Poziv građanima da nose maske i rukavice

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2020

BANJALUKA - Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, kazao je nakon sjednice Republičkog štaba za vanredne situacije da će svako ko pruža ili koristi usluge morati imati rukavice i masku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"NE TREBA DA SE OPUŠTAMO" Ministar zdravlja poručuje da su ključne naredne dve sedmice

Izvor: Blic, 10.Apr.2020

Primećeno je da se građani i dalje okupljaju, što nije dobro, kaže ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Alen Šeranić.

Nastavak na Blic...

JOŠ 11 ZARAŽENIH U Srpskoj korona virus imaju ukupno 392 osobe

Izvor: Blic, 11.Apr.2020, 09:16

Još 11 građana Republike Srpske je zaraženo korona virusom, pokazalo je testiranje u poslednja 24 sata, kada je testirano ukupno 448 osoba, saopštio je ministar zdravlja RS Alen Šeranić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.