Septičke jame mogu da izazovu velike probleme ako se redovno ne prazne

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Septičke jame mogu da izazovu velike probleme ako se redovno ne prazne

JKP "Gradska čistoća" kao osnovnu delatnost obavlja poslove čišćenja i pranja javnih površina, kao i odvoženje i deponovanje smeća na teritoriji grada Beograda. Pored osnovnih delatnosti "Čistoća" građanima, pravnim licima i preduzetnicima koji posluju na teritoriji Beograda nudi i druge usluge koje su takođe važne za normalno funkcionisanje i život u metropoli.

Jedna od tih usluga je pražnjenje septičkih jama i odvoženje i deponovanje fekalnih materija. Svi građani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojima je potrebna ova vrsta usluge mogu da upute zahtev pogonu Čistoće, biće evidentirani, a ekipe pre izlaska na teren obaveštavaju sugrađane o vremenu dolaska. Pravna lica sa "Gradskom čistoćom" mogu da sklope ugovor na određeni vremenski period, a ekipe izlaze na teren prema dinamici koja je usklađena sa potrebama preduzeća.

Sve informacije i prijave u vezi odvoženja i deponovanja fekalnih materija, zainteresovani mogu dobiti radnim danima od  6.00 до 14.00 časova pozivanjem telefonskog broja  011/2768-853. Radnici "Čistoće" sa specijalizovanim vozilima su skavodnevno na terenu i blagovremeno odgovaraju na sve zahteve.

JKP "Gradska čistoća" apeluje na sugrađane koji žive u domaćinstvima koja imaju septičke jame da se na vreme jave, kako bi izbegli izlivanje otpadnih voda, posebno u periodu obilnih padavina, kao i da redovno čiste svoje odvode.

   

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.