Izvor: B92, 18.Mar.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senić: Izbor je veoma lak

Beograd -- G17 plus će sutra doneti odluku o predizbornoj koaliciji sa DS-om za parlamentarne izbore 11. maja, izjavio je Vlajko Senić.

Senić, koji je član Glavnog odbora G17 plus, naveo je da su pri kraju razgovori sa Demokratskom strankom o zajedničkom nastupu na izborima za Skupštinu grada Beograda. Senić je rekao da će "jedan od najvažnijih lidera Srba na Kosovu", Oliver Ivanović, biti na listi G17 Plus na predstojećim izborima i ocenio da će njegovo prisustvo na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << listi G17 plus biti jasna poruka građanima Srbije.

On je ocenio da će Srbija 11. maja biti na istorijskoj raskrsnici i izrazio očekivanje da će odziv na "najvažnijim izborima od 2000. godine" biti veći od odziva na predsedničkim izborima.

Senić očekuje još ubedljiviji rezultat u korist proevropske koalicije i da će zemlja nastaviti put ka Evropskoj uniji.

"Izbor je veoma lak, izbor je veoma jasan i ne treba kriti da je drugi put, put u političku i privrednu izolaciju", rekao je Senić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Evropa odmah, Kosovo zauvek

Izvor: Blic, 19.Mar.2008, 09:37

Sutra DS i G17 plus potpisuju sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u Beogradu, Nosilac liste „Za evropski Beograd" biće Dragan Đilas, šef Gradskog odbora DS, za koga se već dugo govori da će biti demokratski kandidat za gradonačelnika. Đilas u intervjuu za „Blic" kaže...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.