Seminar Život posle Televizije u Budimpešti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seminar "Život posle Televizije" u Budimpešti

Sve jači uticaj društvenih mreža na svakodnevni posao novinara i urednika u regionalnim televizijama širom Evrope, tema je seminara "Život posle Televizije" koji se ove nedelje održava u Budimpešti, u organizaciji evropske mreže emitera CIRKOM.

Evropska organizacija regionalnih televizija predavanja o budućnosti elektronskih medija tokom trodnevnih predavanja u Evropskom omladinskom centru u predstonici Mađarske, posvetila je prilagođavanju medijskih radnika sve popularnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sredstvima komunikacije kod mladih, poput Fejsbuka i Instagrama.

Među učesnicima seminara iz osam zemalja, bio je i novinar RTV iz sportske redakcije, Rade Macet.

Novi Sad je u maju bio domaćin godišnje svečanosti CIRKOM-a, na kojoj su novinarima iz brojnih evropskih regionalnih medija uručene nagrade za najbolje priloge u godini na izmaku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.