Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2011, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Semaforizacija" za bezbedniju vožnju

NOVI SAD -

Saobraćajne nezgode u Srbiji svake godine odnose oko 1000 života, a Novi Sad po kriterijumu saobraćajnog rizika svrstava se u red najugroženijih opština i nalazi se u takozvanoj "crnoj zoni".

Mladi su najugroženija kategorija učesnika u saobraćaju, naročito u prvoj godini vozačkog iskustva. Iz tog razloga Centar za promociju i bezbednost saobraćaja je uz finansijsku podršku Kancelarije za mlade Gradske uprave za sport i omladinu, pokrenuo projekat "Semaforizacija", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a njegova završnica, u vidu kviza, održana je u Srednjoj tehničkoj školi "Mileva Marić Ajnštajn".

Međutim, teorija i praksa se veoma često razlikuju. O tome da li se i koliko mladi učesnici u saobraćaju pridržavaju propisa za Novosadske razglednica je govorio Milan Dražić iz odeljenja novosadske saobraćajne policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radujko među evropskim liderima digitalne televizije

Izvor: Blic, 16.Dec.2011, 20:00

Generalni direktor "Telekoma Srbija" Branko Radujko nalazi se na listi 50 evropskih lidera u oblasti digitalne televizije koje svake godine objavljuje časopis "Digital TV"...Kako se navodi u ovom časopisu, Radujko je kao prvi čovek "Telekoma Srbija" pokrenuo ambiciozni projekat IPTV-a...Ovaj operater...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.