Selo Visoko kod Arilja: Ubio majku, dve komšinice pa sebe

Izvor: Blic, 05.Jul.2013, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selo Visoko kod Arilja: Ubio majku, dve komšinice pa sebe

U ariljskom selu Visoko, kako saznaje "Blic", Mileta Sarić (55) ubio je majku, a zatim i dve komšinice. Posle krvavog pira, presudio je i sebi. Mileta je pronađen obešen u dvorištu.

Kako saznajemo, ubio ih je iz puške.

Portparol policijske uprave u Užicu Dragan Aćimović kaže da su meštani ovog sela jutros prijavili da su pronađena četiri leša, a na lice mesta je krenuo istražni sudija Jovica Lazarević sa ekipom koja će izvršiti uviđaj.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Još uvek ne znamo da li se radi o krivičnom delu ubistva ili se radi o samoubistvima, istragom će to biti utvrđeno - naveo je Aćimović.

Uskoro opširnije

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selo Visoko kod Arilja: Ubio majku, dve komšinice komšija pa sebe

Izvor: Blic, 05.Jul.2013

U ariljskom selu Visoko, kako saznaje "Blic", Mileta Sarić (55) ubio je majku, a zatim i dve komšinice. Posle krvavog pira, presudio je i sebi. Mileta je pronađen obešen u dvorištu...Kako saznajemo, ubio ih je iz puške...Portparol policijske uprave u Užicu Dragan Aćimović kaže da su meštani...

Nastavak na Blic...

Kod Arilja pronađena četiri tijela

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jul.2013

U selu Visoka kod Arilja pronađena su četiri leša. Direktor policije Srbije Milorad Veljović kaže da je mušakarac ubio majku i dvije tetke, a potom izvršio samoubistvo. Mileta Sarić (55) je nakon upistva četri žene presudio  i sebi. On je pronađen obješen u dvorištu. Prema nezvaničnim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.