Selma Hajek: Sreća je iscrpljujuća stvar

Izvor: Blic, 16.Avg.2011, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selma Hajek: Sreća je iscrpljujuća stvar

Latino lepotica Selma Hajek uživa u braku i majčinstvu, ali istovremeno otkriva da je sve obaveze koje zbog toga ima iscrpljuju.

Glumica koja iz braka sa francuskim biznismenom Fransoom Pinoom ima trogodišnju kćerku Valentinu, otkrila je da teško usklađuje privatno i poslovno.

"Sinoć sam izašla na večeru sa suprugom i svojim agentom, a oni su me ismevali jer ja stalno kukam kako sam umorna. Tome smo se na kraju svi zajedno smejali, iako sam duboko u sebi želela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da plačem zbog silnog umora koji osećam. Ja sam mnogo srećna, ali sreća je iscrpljujuća stvar", objasnila je glumica koja je nedavno kreirala i svoju liniju kozmetičkih proizvoda "Nuance", a angažovana je i na snimanju filma "Here Comes the Boom".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selma Hajek: Sreća me iscrpljuje!

Izvor: S media, 16.Avg.2011

Latino lepotica Selma Hajek uživa u braku i majčinstvu, ali istovremeno otkriva da je sve obaveze koje zbog toga ima iscrpljuju...Selma Hajek koja iz braka sa francuskim biznismenom Fransoom Pinoom ima trogodišnju kćerku Valentinu, otkrila je da teško usklađuje privatno i poslovno, prenosi Blic...Linda...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.