Selin Dion našla mlađeg dečka? (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2019, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selin Dion našla mlađeg dečka? (VIDEO)

Selin Dion, koja je pre tri godine ostala bez supruga Renea Anželila sa kojim je provela ceo život, opet je na meti glasina da je u vezi sa 15 godina mlađim Pepeom Munjozom.

Pepe prati pevačicu na svim nastupima, a sredinom 2017. godine prvi put su uslikani uslikani tokom zajedničke šetnje Parizom, zbog čega su tabloidi još tada objavili da je Selin "smuvala klinca".

Međutim, ova veza, bilo ljubavna ili prijateljska, se nastavila od tada i njih dvoje su skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nerazdvojni.

Sada su se opet pojavili zajedno na Nedelji mode u Parizu, a dok su pratili šou, snimljeni su kako razmenjuju nežnosti i sve vreme veselo ćaskaju. Selin je Pepea u jednom trenutku uhvatila za bradu, a posle mu je držala ruku na kolenu.

Da li su ili nisu zajedno - procenite sami!

Selin je u januaru 2016. saopštila da je njen suprug Rene, sa kojim je bila decenijama i dobila troje dece, preminuo nakon duge borbe sa kancerom.

Pevačica je tada bila skrhkana i često je plakala na nastupima, pa se njeni fanovi nadaju da će opet naći nekoga i biti srećna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.