Selfi s Miroslavom Aleksićem

Izvor: B92, 28.Okt.2021, 10:53

Selfi s Miroslavom Aleksićem

Nekoliko devojaka prišle su danas ispred sudnice Višeg suda u Beogradu Miroslavu Aleksiću i napravile zajedničku fotografiju s njim.

Kako javlja reporter Nova.rs sa lica mesta, najverovatnije je reč o pripravnicama, odnosno advokaticama koje je Aleksić angažovao.

Podsetimo, Aleksić je nešto pre 10 sati stigao u sud u pratnji advokata, gde ga očekuje pripremno ročište povodom optužbi koje su glumice iznele.

„Pobeđujemo“, uzviknuo je Aleksićev >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << advokat Zoran Jakovljević neposredno pre nego što su ušli u Viši sud. On se do nedavno nalazio u pritvoru Centralnog zatvora, odakle je izašao 10. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.