Selaković o pitanju SzS: Samo je Vučić ovlašćen...

Izvor: B92, 30.Sep.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković o pitanju SzS: Samo je Vučić ovlašćen...

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković oglasio se povodom pitanja koje je Savez za Srbiju postavio Aleksandru Vučiću.

On je naveo da predstavnici tog saveza "lažu kao i obično, pa lažu i da je Aleksandar Vučić ovlastio Tonija Blera da pregovara o razgraničenju sa Albancima na Kosovu i Metohiji u ime Srbije".

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jedini ovlašćen da pregovara u ime Srbije, a oni su, izgleda, naučili da neko drugi pregovara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u njihovo ime, pa tako navikavši da to čine drugi u njihovo ime, sada pokušavaju da ubede čitavu javnost da je predsednik Srbije nekoga ovlastio da to čini u njegovo ime ili u ime Srbije", istakao je Selaković u izjavi za Tanjug.

On je ponovio da jedini ovlašćen da pregovara u ime Republike Srbije jeste njen predsednik Aleksandar Vučić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.