Selaković i Godfri o jačanju saradnje

Izvor: Beta, 30.Okt.2020, 19:14

Selaković i Godfri o jačanju saradnje

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković i ambasador SAD Entoni Godfri razgovarali su danas u Beogradu o jačanu saradnje i bilateralnih odnosa u svim oblastima.Razgovarali su o daljim pravcima i modalitetima jačanja saradnje koja ima značajne kapacitete za dalji razvoj, a izražena je spremnost da se zajednički radi na daljem jačanju i produbljivanju bilateralnih odnosa na svim poljima, navodi se u saopštenju iz Ministarstva spoljnih poslova.Ministar Selaković je istakao pozitivnu dinamiku u razvoju odnosa koji sledeće godine navršavaju 140 godina od uspostavljanja.Ambasador Godfri je uputio čestitke ministru Selakoviću povodom stupanja na dužnost ministra spoljnih poslova, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Selaković i Godfri o jačanu saradnje

Izvor: Danas, 30.Okt.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković i ambasador SAD Entoni Godfri razgovarali su danas u Beogradu o jačanu saradnje i bilateralnih odnosa u svim oblastima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.