Selaković: Ispitati oslobađanje Kertesa

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Ispitati oslobađanje Kertesa

Ministar pravde u odlazećoj Vladi Srbije Nikola Selaković izjavio je večeras da će zatražiti da se ispita kako je doneta oslobađajuća presuda u slučaju bivšeg direktora carine Mihalja Kertesa.

I ministar se čudi: Nikola Selaković  

On je na konferenciji za novinare u Beogradu kazao da će takođe tražiti ispitivanje sudske odluke o ponavljanju suđenja za požar u novosadskoj diskoteci "Kontrast", i o ukidanju presude Darijanu Musiću za ubistvo manekenke >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vladislave Červenko.

 

Pročitajte još:

* Oslobođen Mihalj Kertes

Selaković je kazao da njegova reakcija na te odluke ne predstavlja pritisak na sudstvo, i ocenio da građani to očekuju od njega kao ministra pravde. Po rečima ministra, nije na Demokratskoj stranci da kritkuje srpsko pravosuđe jer je za vreme vladavine DS to bio najneuređeniji resor.

 

Demokratska stranka je ranije danas saopštila da sudstvo svakim danom ponižava građane Srbije, umesto da ih zaštiti i da je "naprednjačka vlast dovela najgore sudije" da sprovode tabloidne poternice a oslobađaju kriminalce kao što je 3.000 osuđenika oslobođeno Zakonom o amnestiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Selaković traži da se ispitaju sporne odluke

Izvor: Beta, 10.Feb.2014

BEOGRAD, 10. februara 2014. (Beta) - Ministar pravde u odlazećoj Vladi Srbije Nikola Selaković izjavio je u ponedeljak uveče da će zatražiti da se ispita kako je doneta oslobadjajuća presuda u slučaju bivšeg direktora carine Mihalja Kertesa...On je na konferenciji za novinare u Beogradu kazao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.