Sekunde su ih delile od NAJCRNJEG SCENARIJA: Majka okrenula leđa svojoj bebi, nije ni slutila ŠTA SE DEŠAVA IZA NJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 19:06

Sekunde su ih delile od NAJCRNJEG SCENARIJA: Majka okrenula leđa svojoj bebi, nije ni slutila ŠTA SE DEŠAVA IZA NJE

Melisa Karni (27) iz Lenokstauna, u Škotskoj, okrenula je leđa desetomesečnom Pirsu, koji je u tom trenutku uzeo kapsulu praška i stavio je u usta.

Trenutak majčine nepažnje mogao je da se završi kobno za njenog desetomesečnog sinčića, koji je sedeo u blizini dok je ona ubacivala prljav veš u mašinu.

- Bila sam u kuhinji, spremila večeru, a onda sam htela da stavim rublje u mašinu. Sva deca su bila tu oko mene - izjavila je za "Dejli rekord" majka petoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dece.

- Na trenutak sam se okrenula i već je zgrabio kapsulu i odgrizao parče. Sve se odigralo veoma brzo - dodala je Melisa.

U početku je delovalo kao da je s mališan dobro, ali petnaestak minuta kasnije, dok su se vozili u bolnicu, Pirs je povraćao i dobio dijareju. Odjednom je omlitavio, a pogled mu je bio prazan.

- Sve vreme sam ga dozivala da ne bi izgubio svest - kaže majka.

U bolnici u Glazgovu odmah su ga odvezli u operacionu salu. Endoskopskim pregledom utvrđeno je da je dobio opekotine u želucu od otrovnih hemikalija. Otrov je izazvao oticanje disajnih puteva i morali su da ga uvedu u veštačku komu.

Lekari kažu da će dečak preživeti, ali ne znaju koliko će mu vremena trebati da se oporavi i da li će imati trajne posledice.

- Nisam mogla da poverujem da tako mala količina tečnosti može da bude toliko opasna. Ima toliko jakih hemikalija u samo jednoj kapsuli – izjavila je Melisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.