Sekulić: Pogoršan politički i finansijski ambijent u kome rade mediji u Srbiji

Izvor: Beta Video, 26.Jan.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sekulić: Pogoršan politički i finansijski ambijent u kome rade mediji u Srbiji

BEOGRAD - Predasednik Upravnog odbora Asocijacije medija Zoran Sekulić ocenio je danas na godišnjem prijeu Asocijacije da je finansijski i polički ambijent u kome rade mediji u Srbiji pogoršan u proteklih godinu dana.``Znači da nam medijska scena nije bila bolja iako bi smo mi to voleli, da nam tiraži nisu bili veći, iako bismo mi to voleli, naprotiv tiraži su nam pali, znači da politički i finansijski ambijent u kome su radili mediji u Srbiji nije bio bolji, naprotiv pogoršao se``, rekao je Sekulić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sekulić: Za stanje u medijima odgovrni i domći i medjunarodni akteri

Izvor: Beta Video, 26.Jan.2017

BEOGRAD - Predasednik Upravnog odbora Asocijacije medija Zoran Sekulić je rekao da su za loše stanje u medijima odgovrni i domći i medjunarodni akteri.``To je odgovornost i svih onih aktera koji nas godinama uveravaju da delimo zajedničke vrednosti slobode izaražavanja i slobode medija, a u praksi...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.