Šekspir: Zbog Kutinja je Lester pobedio (video)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šekspir: Zbog Kutinja je Lester pobedio (video)

Kreg Šekspir priznao je da je bio "oduševljen" odlukom Jirgena Klopa da zameni Filipa Kutinja u poluvremenu u pobedi Lestera od 2-0 u EFL Kupu nad Liverpulom, smatrajući da je to bila pomoć pobedi njegovom timu.

"Naš gol je bio pod pretnjom. Bio sam oduševljen prvim poluvremenom a pogotovo kada su izveli Kutinja u poluvremenu. Mislim da nam je to možda najviše pomoglo. Mislim da smo pokazali dosta prilagodljivosti i karakter da se vratimo na način na koji smo to uradili. Mislim da smo imali veoma dobro 2 poluvreme i da smo napadali stalno i pokazali puno", dodao je Šekspir.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.