Seksi plesačica od 115 kilograma

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2011, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi plesačica od 115 kilograma

Li Ejn Barber (26), poznata i kao Lulu, ima 115 kilograma ali je ne sprečavaju da bude seksi i zavodljiva dok se njiše oko šipke.

Lulu radi u salonu automobila. Preko dana vredno i sa osmehom dočekuje i ispraća mušterije. A od 2006. za nju je ples postao obavezan trening i hobi. Ova dama je inače bila navijačica i student plesa kao mlada devojka pa joj scena nije strana. Ipak, morala je da sakupi dosta hrabrosti, skine se i pokaže šta ume.

- Uvek sam volela >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da igram, htela sam da se bavim ovim izazovnim plesom, ali priznajem da sam se plašila šta će ljudi reći kad me vide. Kad sam se prijavila za prvi čas i videla da kratke šortseve nose žene svih dimenzija i oblika, laknulo mi je. Znate nije svejedno nekome u mom telu da se svuče. Još od srednje škole imam problema sa viškom kilograma i već sam se na neki način navikla na razne provokacije i dobacivanja - ispričala je za magazin "Closer" dodajući da se oseća seksi posle dugog niza godina.

Lulu ima dvoje dece, a da bi uskladila sve svoje obaveze u kući je instalirala šest metara visoku šipku za ples. Uz sve aktivnosti, najveću podršku pruža joj suprug Vil Braun (29).

- Vil obožava da me posmatra. I na takmičenjima i kod kuće dok vežbam. On je moj najvatreniji navijač - rekla je.

Kako prenosi portal "Žena" Lulu pati od poremećaja policističnih jajnika. Zato je svoj hobi rešila da pretvori u dobrotvornu misiju. Sakuplja novac za istraživanja na nastupima i ne odustaje od sna da postane profesionalna plesačica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEKSI: SA 120 KILOGRAM PLEŠE OKO ŠIPKE

Izvor: Kurir, 08.Dec.2011

Li Ejn Barber (26), poznatija kao Lulu, pet godina pleše oko šipke i to ne bi bilo toliko neobično da Lulu nema 120 kilograma...Sa svojih pozamašnim telom bez problema se vrti oko šipke, podiže se, radi špagu i prevrće pred oduševljenom publikom. Svetla pozornice i takmičenja joj nisu nepoznati...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.