“Seksi gulaš„ diže iz mrtvih

Izvor: Glas javnosti, 30.Avg.2009, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Seksi gulaš„ diže iz mrtvih

Mud(r)onje iz Velereči, sela kraj Gornjeg Milanovca, pristigle su prekjuče na tradicionalnu Mud(r)ijadu sa šampionskim željama, kako bi proslavili svoj „Seksi gulaš„, za koji daju garanciju da održava 48 sati neprekidne muške potencije ! U pitomom gružanskom Boraču, nedaleko od Knića, počela je prekjuče Šesta tradicionalna Mud(r)ijada, međunarodno takmičenje u kulinarstvu, koje ima cilj propagiranje specijaliteta od belih bubrega, kao i tradicionalne srpske kuhinje.

Nit >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << muško, nit žensko

Miodrag Ćiraković Miki, poznati milanovački ugostitelj, vođa ekipe „U ranu zoru“, učesnik je svih Mud(r)ijada do sada, ali njihova filozofija sreće nije u belim bubrezima, već dolaze zbog dobrog raspoloženja i lepog druženja.

- Mi namerno ovde spremamo poznatu riblju čorbu, jer brate nismo za to da se životinjama za života vade „one stvari“ , da su posle ni muško ni žensko. Poštujemo Mud(r)ijadu, ali samo zbog zabave - objašnjava Miki.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.